21 жовтня 2023 13:18
3

Валерій КРИВЕНЦОВ: "Ми були змушені підкоритися рішенню УЄФА"

26 жовтня в черговому турі групового раунду Ліги конференцій луганська «Зоря» повинна була зіграти в гостях з «Маккабі» (Тель-Авів). Проте УЄФА з відомих причин переніс цей поєдинок на 25 листопада.


Головний тренер «Зорі» Валерій Кривенцов прокоментував для Sport.ua це рішення:

– Керівництво нашого клубу пропонувало різні варіанти проведення цього поєдинку, але УЄФА зупинився все ж таки на переносі, – зазначив керманич «Зорі». – Луганська команда змушена дотримуватися цього рішення. 26 жовтня відбудеться чергове тренування, футболісти «Зорі» будуть готуватися до матчу 12 туру УПЛ з «Поліссям», що запланований на 29 жовтня».

Поки що футболісти «Зорі» в своїй групі Ліги конференцій посідають друге місце, набравши чотири очки.


Фото - ФК Металіст 1925

Но ведь в Израиле все мероприятия запрещены. Арабьё стреляет ракетами.Они на 95% сбиваются.Но взрывы и сирены то слышны. От Метулы (север) и до Эйлата (юг),примерно 600+ км. Т. е. по территории,как одна из областей Украины.
Сховати
misha, Чому українськи клуби вже два роки поспіль грають домашні єврокубкові матчі за кордоном, а ізраільтянам, при всій повазі до їх боротьби проти бородатих мавп, переносять? Дякувати богу, ніхто з футболістів, техничного персоналу та керивництва "Маккабі" не постраждав, тренувальний процес продовжуеться. То чому?
Сховати
Santos, матчі збірної переносили, і зі Спортингом в ЮЛЧ тоді пізніше грали