21 жовтня 2023 12:30
3

"Він найбільше заслуговує на шанс". Шевчук назвав ідеального наступника Луческу в "Динамо"

Ексзахисник Шахтаря В’ячеслав Шевчук в інтерв’ю сайту sport-express.ua висловив власну думку про можливість призначення Олександра Шовковського головним тренером Динамо.


«Все може бути. Шовковський тривалий час працює тренером. Він дуже багато років віддав київському Динамо, має досвід роботи в збірній України та з Мірчею Луческу…Як на мене, то він найбільше з ексгравців Динамо заслуговує на шанс стати головним тренером після Містера».

Також експерт оцінив можливу тренерську дуель між Шовковським та Даріо Срною, якого нещодавно призначили виконувачем обов’язків наставника Шахтаря.

«Не думаю, що це підвищить градус протистояння, оскільки Шовковський та Даріо були в чудових відносинах. На полі, звісно, буде боротьба, але за полем все нормалізується. Не буде жодних ексцесів, я впевнений у цьому», – заявив Шевчук.

Нагадаємо, що Шовковський, який наразі працює асистентом Луческу у Динамо, вже виконував обов’язки головного тренера біло-синіх наприкінці минулого сезону, коли румунський наставник перебував на лікарняному;


У восьми матчах Шовковський здобув шість перемог, одного разу зіграв внічию, та одного разу програв;


Контракт Луческу із Динамо спливає 30 червня 2024 року;


Шевчук виступав за Шахтар з 2000 по 2002 рр., а також з 2005 по 2017 рр. (239 матчів, чотири голи, 35 асистів).
Що за бредятина?Заслуговує,не заслуговує...Великий прєзідєнт сказав,що динамівських сердець не буде,хоча взяв кротяче і як завжди обісрався.
А може не треба
Америку открыл... Он им и будет)