21 жовтня 2023 09:02

Журналіст: "І "Динамо", і "Дніпро-1" цілком претендують на те, щоб суттєво піднятися у турнірній таблиці"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», головний редактор FootballHub, коментатор на телеканалі «2+2» Олександр Золотогорський склав прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Динамо» Київ – «Дніпро-1», який буде коментувати у прямому ефірі на телеканалі «2+2».


- Класний матч нас очікує в неділю. І «Динамо», і «Дніпро-1» цілком претендують на те, щоби суттєво піднятися у турнірній таблиці. І обидві команди мають чемпіонські амбіції.

Тут питання, який сценарій буде в цього поєдинку? Команда Юрія Максимова останнім часом дуже раціональна. Вони достатньо впевнено грають в обороні.

Але ж у «Динамо» – ситуація зовсім інша: багато забивають і дуже багато, як для себе, пропускають! Тут, мені здається, розгадка.

Команди приблизно рівні. Але «Дніпру-1» у цьому матчі буде складно відсидітися в обороні. Треба відповідати атакою на атаку. І можливо, цей матч дійсно буде достатньо динамічний і гострий.


У киян не гратиме Караваєв, травмований Ярмоленко. Це великі проблеми на правому фланзі. Втім, глибина складу достатня, щоб їх подолати.

Якщо команди обмінюватимуться атаками, вони цілком можуть обмінятися і голами. Тому, мій прогноз – обидві заб’ють за 1,83.