20 жовтня 2023 10:09

"Такого хочеться бачити у друзях": ексхавбек "Шахтаря" поділився спогадами про гру з Мілевським у збірній

Експівзахисник Шахтаря Костянтин Кравченко розповів про свій досвід гри та спілкування із колишнім гравцем київського Динамо Артемом Мілевським.


В ексклюзивному інтерв'ю для FanDay.net Костянтин Кравченко висловився щодо Артема Мілевського. Колишній гравець Шахтаря пояснив, чому ексфорвард був розумним атакувальним гравцем.


«Він завжди прийме і корпус прикриє. І треба відразу йти відкриватися під нього, він завжди віддасть назад і ще раз відкриється. І ти зможеш або сам пробити, або ще раз йому пасувати.


Так вони з Алієвим грали, у них крута зв'язка була. Для гравця, як я, граючи під нападником, з Мілевським було приємно грати, бо він розумний футболіст. Гравець із мізками приймаючи передачу, вже бачить третю та четверту пропозицію».


Також колишній гравець «гірників» поділився своїми думками щодо ситуації із Артемом Мілевським.

«Ох... Чесно? Поки Тьома сам собі не захоче допомогти, важко буде. Друзі – це важливо, вони повинні допомагати, але не виносити це на публіку. Допомогти йому можна і по-тихому. Спокійно все вирішити. Але друзі друзями, а Тьома повинен сам усе переосмислити, привести себе до ладу».


На думку Кравченка, Мілевський завжди допоможе, тому мати такого друга за щастя.


«Чесно? Такого хочеться бачити у друзях. Порядний, добрий, завжди допоможе, завжди відкритий. Він має дуже великий перелік якостей, яких не вистачає багатьом людям. Відповідальний, завжди буде поряд, таких друзів мало», — сказав Костянтин Кравченко.