18 жовтня 2023 16:27

Ніколо Фаджолі: "Тоналі змусив мене зареєструвати рахунок у нелегального букмекера"

Ніколо Фаджолі розповів слідчим, що зареєструвався в нелегального букмекера за порадою Сандро Тоналі. Це сталося 2021 року, коли півзахисник "Ювентуса" і хавбек "Ньюкасла" перебували в розташуванні молодіжної збірної Італії, повідомляє Football Italia з посиланням на Tuttosport.


- Я дивився, як Тоналі грає на ставках. Запитав у нього, що він робить. Він сказав, що я теж можу так робити. Сандро запевняв, що це не залишить жодних слідів, і змусив мене зареєструвати рахунок у нелегального букмекера. Свої перші ставки я зробив на теніс, а потім на футбол. Я використовував й інші нелегальні платформи, але вже не пам'ятаю всіх назв, тому що вони змінювалися щомісяця.


Я почав робити ставки влітку 2021 року. Ніколи не переймався питанням, легальний чи нелегальний той чи інший майданчик. Різниця була в тому, що на нелегальних платформах я міг грати без передоплати. Мені просто хотілося вбити час. Протягом року я ставив переважно на теніс. Із січня 2022-го я перебував у депресії через накопичені борги, а з вересня того ж року почав ставити великі суми на футбол, намагаючись прийти до тями, - сказав гравець "Ювентуса" на допиті.


Нагадаємо, Фаджолі відсторонений від футболу на 7 місяців і оштрафований на 12 500 євро. Тоналі можуть дискваліфікувати на рік і накласти ще 6 місяців альтернативних санкцій, як у випадку з Фаджолі, якому 5 місяців бану були замінені на півроку терапії. Обидва футболісти зізналися, що страждають від ігрової залежності.