12 жовтня 2023 12:17

Магуайр про МЮ: "Не збираюся сидіти тут все життя, граючи раз на місяць. Вірю у себе"

Харрі Магуайр висловив невдоволення кількістю ігрового часу в Ман Юнайтед.


Цього сезону захисник відіграв 206 хвилин у чотирьох матчах «Манчестер Юнайтед» у всіх турнірах і зробив одну результативну передачу.

«Я не збираюся сидіти тут все життя, граючи раз на місяць. Якщо так триватиме далі, мені доведеться провести зустріч із клубом та обговорити все.

Але, щиро кажучи, зараз я сконцентрований на двох майбутніх матчах збірної Англії. Це два важливі матчі. Потім я повністю зосереджуся на боротьбі та спробах повернути собі місце в «Манчестер Юнайтед», а також допомогти команді піднятися в чемпіонаті на те місце, де ми повинні бути.

Я вірю у свої здібності. Кожен гравець, який сидить на лавці, має вірити, що має грати у старті. Інакше він зможе показувати високий рівень. Я не виняток.

Слухайте, це складно. Я хочу грати. Я хочу відчувати себе важливим для клубу та команди. Зараз я й близько не граю стільки, скільки б хотів. У цьому й суть.

Я маю просто скористатися можливостями, коли вони виникнуть», – сказав Магуайр, який зараз знаходиться у розташуванні збірної Англії.