7 жовтня 2023 20:48

Ерік тен Хаг: "Мактоміней віддасть життя за МЮ. Таке ставлення має бути у всіх"

Головний тренер «Манчестер Юнайтед» Ерік тен Хаг прокоментував перемогу над «Брентфордом» (2:1) в матчі восьмого туру АПЛ.


«Полегшення. Це підсумок всього сезону. Ми почали гру добре, не на топрівні, але добре. Але потім ми пропустили гол, якого не повинно було бути. Ми прийняли неправильне рішення швидко виконати штрафний удар, коли не всі знаходилися на своїх місцях, втратили м’яч, програли бій у штрафному та почали поступатися в рахунку.


Але ми продовжували наступати, зберігали віру і продовжували боротися. В результаті ми отримали нагороду в кінцівці, ми зробили нашу власну удачу.


Я випустив на поле Скотта Мактомінея, щоб принести енергію, креативність. Зрештою, вам потрібно трохи удачі. Або багато. Нам пощастило.

Скотт увійшов у гру з правильним настроєм, сповнений енергії. Він був настільки налаштований забити, що йому пощастило. Він - це «Манчестер Юнайтед», він завжди бореться за емблему, за футболку та клуб. Він віддасть своє життя за «МЮ».


Таке ставлення має бути у всіх. Треба заслужити право грати за цей клуб.

Кожен суперник дуже мотивований перемогти нас, тому ми повинні бути ще більш мотивованими, більш голодними, більш енергійними.


Це має стати поворотним моментом, перезавантаженням нашого підходу, нашого ставлення як команди, так і окремих людей. З самого початку гри ми повинні вірити в перемогу. Як вболівальники вірили і трималися за нас, ми повинні відповідати цьому», - сказав тен Хаг.