7 жовтня 2023 12:08
5

Гравець "Шахтаря" Лемкін: "Ізраїль страждає від однієї з найжахливіших атак у нашій історії. Зупиніть лицемірство!"

Захисник «Шахтаря» та молодіжної збірної Ізраїлю Став Лемкін виступив на підтримку своєї країни, яка сьогодні вранці була атакована бойовиками терористичного угрупування ХАМАС.


«Ізраїль страждає від однієї з найжахливіших атак у нашій історії. Половина країни перебуває у укриттях після запуску понад дві тисячі ракет (з території Сектору Газа).

Люди вбиті, зґвалтовані та викрадені терористами. Цілі поселення перебувають у заручниках. Зупиніть лицемірство! Сьогодні ми, а завтра ви! Терор – це терор! Моє серце з усім моїм народом. Підтримайте нас», - написав Лемкін.

Сьогодні, 7 жовтня, терористичне угруповання ХАМАС розпочало повномасштабні бойові дії проти Держави Ізраїль. Армія оборони Ізраїлю оголосила, що готова до війни та виграє її.


Фото - ФК «Шахтар»

Мы понятное дело за Израиль и за израильский народ. Поддерживаем вас и даже готовы помочь.

Вот только ваше государство во главе с Нетеньяху никакой помощи не выражает Украине на официальном уровне. Молчит в тряпку и в норм отношениях с рашней. С той рашней, которая союзник Ирана, который вас бомбит через свой прокси-ХАМАС. Уверен, не без помощи рашни тоже.

Может теперь уже пора определиться и быть вместе с Украиной? А, Нетаньяху?
Сховати
Прежде всего,научитесь правильно писать фамилию нашего ПМ.И,между прочим,большинство рускоязычных израильтян за Украину!
Сховати
misha, А где я написал что-то плохое про израильский народ? Я же вроде чётко написал к кому претензии.
Тов.Пуйло,доволен! Сука!!!
Сховати
Это пуйлу подарок на день рождения сделали. Террористы терористу ...