2 жовтня 2023 14:06
1

Роксана Малиновська про пост про війну: "Жалкую про цей момент, я не дуже правильно це донесла. Після цього я стала розумнішою"

Роксана Маліновська, дружина півзахисника «Дженоа» і збірної України Руслана Маліновського, розповіла, як вона зараз ставиться до своїх публікацій в інстаграмі про війну з Росією.


«Я жалкую про те, що не дуже правильно це донесла. Коли тебе вже зрозуміли в такому сенсі, то складно щось пояснювати, потім змінювати це. Так, я жалкую про цей момент. Звичайно, так як війна вдерлась і у мій дім, і у дім Руслана, для нас це жахливо.


Я ще 2014 році зрозуміла, що таке Росія. Ми поїхали з Севастополя. Так, звичайно, я хотіла б це донести. Але так вийшло, що я це зробила неправильно. Звичайно, багато людей пам'ятають саме цей скріншот, уривок з переписки з кимось. Але що зробити. Це було.

Думаю, що зараз важливіше те, що ми робимо разом з Русланом, і всі розуміють нашу позицію, що ми стараємось робити для України, українців, народу. Саме тут, в Італії, ми намагались допомагати біженцям. Думаю, всі це знають і розуміють.

Як це сприйняв Руслан? Думаю, як і всі чоловіки. «Навіщо ти це зробила? Воно тобі треба?» Але він знає, що я дуже емоційна людина. Все почалось з того, що хтось щось мені прокоментував, і я якось так відреагувала і все понеслось.

Але так, я після цієї ситуації стала розумнішою. Спокійніше реагую на коментарі, в тому числі футбольні. Не як дитина, скажімо так. Трохи подорослішала», - сказала Маліновська.


ТП