1 жовтня 2023 14:02

"Там дійсно грають мужики": колишній тренер "Динамо" назвав команди УПЛ, які йому імпонують

Колишній головний тренер київського Динамо Йожеф Сабо відверто зізнався, що нині йому не подобається рівень гри ні рідного клубу, ні чинного чемпіона УПЛ донецького Шахтаря.

Йожеф Сабо, який за час ігрової та тренерської кар’єри зажив репутації жорсткого гравця та тренера, не зраджує у своїх смаках і перебуваючи на заслуженому відпочинку.


Легенді Динамо не подобається те, що він бачить на полі у виконанні м’якотілих підопічних Мірчі Луческу та розпіарених гравців Шахтаря.


Сабо імпонує гра футболістів Юрія Вернидуба з Кривбасу та Романа Григорчука із Чорноморця.


«Мені дуже подобається Кривбас. Там справді грають мужики і всі відпрацьовують на футбольному полі – гасають до останньої хвилини. Чорноморець непогано виглядає, Григорчуку вдалося поставити гру.


Сподіваюся, і Дніпро-1 підтягнеться, бо Максимов жорсткий тренер і вміє поставити дисципліну. Деякі футболісти дніпровської команди, які звикли грати на чистих м'ячах, зараз гасають полем усі 90 хвилин», – розповів Сабо в інтерв’ю FanDay.


В останній грі української Прем’єр-ліги Шахтар програв Ворсклі (1:2).


Наразі, після дев’яти матчів, команда Патріка ван Леувена має в активі 18 очок та посідає перше місце в турнірній таблиці УПЛ.


В наступному поєдинку на внутрішній арені помаранчево-чорні зіграють проти ЛНЗ. Поєдинок заплановано на 21 жовтня. Початок гри о 17:00.


У наступній грі в Лізі чемпіонів Шахтар на виїзді зіграє проти бельгійського Антверпену. Гру заплановано на 4 жовтня. Початок о 19:45.


Динамо в дев'ятому турі УПЛ на своєму полі приматиме Олександрію. Поєдинок відбудеться сьогодні, першого жовтня. Початок гри о 19:00.


Після п'яти ігор в УПЛ біло-сині мають у своєму активі 12 очок та посідають наразі шосту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.