29 вересня 2023 15:51

"Кривбас" припинив співпрацю з MEGOGO: криворізький клуб оголосив, де транслюватиме домашні матчі

Прес-служба Кривбасу офіційно повідомила про припинення співпраці з медіасервісом MEGOGO та назвала майданчик, який транслюватиме домашні поєдинки криворізької команди в УПЛ.


Кривбас офіційно повідомив про припинення співпраці з медіасервісом MEGOGO, який транслював домашні матчі команди Юрія Вернідуба на старті поточного сезону української Прем'єр-ліги.


«ФК Кривбас ухвалив рішення, починаючи з дев'ятого туру УПЛ, транслювати свої домашні ігри на клубному YouTube-каналі. Матчі будуть у відкритому доступі для всіх уболівальників і транслюватимуться виключно на платформі».


При цьому криворізький клуб у майбутньому сподівається поєднати зусилля з іншими учасниками УПЛ у процесі створення єдиного телевізійного пулу.

«Кривбас не виходить із пулу і далі разом із іншими клубами продовжує працювати в рамках робочих груп зі створення «УПЛ ТВ».

Ми впевнені, що вже взимку під час перерви у чемпіонаті всі клуби зможуть об'єднати весь отриманий досвід для великого кроку вперед для створення незалежного та самостійного продукту – «УПЛ ТВ», – говорить заява криворізького клубу.