28 вересня 2023 20:15

Лебеф: "Відразно, наскільки "Челсі" опустився за два роки після перемоги в Лізі чемпіонів. Це середняк, давайте будемо реалістами. Боелі треба все міняти, інакше він уб'є клуб"

Франк Лебеф незадоволений розвитком «Челсі» за нових власників.

- Чи є в Лізі один хто-небудь, хто досить хороший для гри за «Челсі»?

- Правдоподібних варіантів не так багато. Давайте будемо реалістами, "Челсі" - клуб рівня середини таблиці. Йому буде складно приваблювати гравців, а такі футболісти як Мбаппе сюди не поїдуть. Топ-гравці хочуть виступати у Лізі чемпіонів.


Такі самі проблеми були у «Арсеналу», «Манчестер Юнайтед». Топ-гравці не захочуть переходити до «Челсі» через те, наскільки клуб опустився. Напрочуд, наскільки він змінився за два роки після перемоги в ЛЧ. У мене це викликає огиду. Нічого не маю особисто проти Тодда Боулі, але керівництву треба терміново все міняти, інакше воно вб'є клуб.

– Наступного понеділка «Челсі» зустрінеться із «Фулхемом». Яким є ваш прогноз?


- Ми всі знаємо, що "Челсі" не заб'є "Фулхему". У найкращому разі буде нічия. Як ми бачили в матчі з «Астон Віллою», завжди є побоювання, що «Челсі» пропустить і забити навіть один гол йому важко. І доки така суха серія триває, існуватиме серйозна загроза поразки. І мене шокує те, що я це говорю про «Челсі».