25 вересня 2023 15:23

Олександр Алієв - про колишню дружину: "Вона вбила кар'єру Ромі Максимюку і вбила кар'єру мені"

Експівзахисник «Динамо» Олександр Алієв розповів, чому рано закінчив кар'єру.


- Ти кар'єру закінчив досить рано.

- Я думаю, що ти знаєш чудово, завдяки кому я закінчив цю кар'єру. Ось ця колишня, бачиш, вона забрала все і у дітей, і у мене. А зараз ходить і просто бухає.

- Переживати складно було?

- Було перший час. Так звичайно. Коли я розумів, що я можу ще грати і закінчив в 30 років. Я знаю, що міг грати. Але я вже мав таку репутацію, бо ця Тетяна, яка почала ходити по всіх цих камерах і розповідати, який я херовий.

Бачиш, воно все швидко забувається. Коли в тебе Шанелі, Мерседеси, діаманти, годинник. Це все вона просто з неба дістала.

- Як відбувається чи як у тебе стався кінець кар'єри? Що це було? Це один день, одне рішення, одне повідомлення. Як це відбулося?

- У мене пішли ці скандали. Знаєш, я просто плюнув на все вже. На неї взагалі плюнув. У мене вже не було до неї ніяких, та й не було до неї високих почуттів.

І вона почала ось це все на камери, що я алкоголік. Так, у мене були непрості часи. Усі думали, що я справді алкоголік.

Я випивав, нічого не приховую. Але те, що б'ю її, вбиваю, знищую. Людина вбила кар'єру Ромі Максимюку і вбила кар'єру мені. Просто я дурень, не знаю, куди дивився.

Але дякувати Богові, що в мене є хоч прекрасні діти. Можливо, за одне це їй можна сказати дякуюі, що маю прекрасних дітей. Але вона бере дітей вбиває. Це просто, вибач мені, кінчений алкоголік, - сказав Алієв.