25 вересня 2023 12:22

ChatGPT зібрав ідеального українського гравця: еталон отримав якості Шевченка, Реброва, Мудрика та інших

Один із найпопулярніших штучних інтелектів у світі ChatGPT створив ідеального українського гравця. Одразу шість футболістів стали складовими цього футбольного монстра.


ChatGPT – це розмовний штучний інтелект, який може спілкуватися з вами, відповідати на додаткові запитання та оскаржувати неправильні припущення.

Саме цей ШІ створив ідеального українського футболіста. На думку цього бота, вигаданий гравець повинен мати інтелект Олександра Зінченка. Саме ця складова дозволяє гравцю Арсеналу бути універсальним і готовим до виконання складних завдань від тренерів.

Варто відзначити, що ШІ виділив Андрія Шевченка, як відмінного гравця з чудовим вмінням грати головою. Яскравим прикладом цього є дубль легендарного українського нападника у ворота Швеції на Євро-2012.

Бот вважає, що ідеальний футболіст мав би швидкість Михайла Мудрика, а дриблінг Сергія Реброва. Тут і додати нічого, адже це цілком закономірні речі.

Щодо вміння віддати чудовий пас ChatGPT вирішив обрати Андрія Ярмоленка. А удар у в ідеального футболіста був би від Олександра Алієва, який запам’ятався своїми вдалими дальніми пострілами.