25 вересня 2023 11:25

Назар ВОЛОШИН: "Після матчу всі привітали Бражка з дебютним м’ячем, а Навіна Малиша – з довгоочікуваним дебютом у першій команді"

Автор четвертого м’яча у ворота ЛНЗ поділився враженнями від гри у Черкасах.


- Назаре, ти вийшов на заміну за рахунку 1:1. Що від тебе вимагали тренери?

- Так, ми не очікували, що виникне такий момент, і в наші ворота призначать пенальті. На мій погляд, 11-метровий був призначений справедливо, принаймні так здалося з мого ракурсу. Одразу після того, як рахунок став рівним, пішли заміни. Я вийшов одночасно з Беніто. Вважаю, що ми добре вийшли, додали темпу атакам.

- Ці заміни планувалася ще до пропущеного м’яча?

- Цього не знаю. Спершу нам просто сказали йти розминатися та бути готовими до виходу на поле, але не уточнили коли саме ми вийдемо. А вже після пенальті покликали.

- Слідом за другим м’ячем команда забила ще двічі. Чого не вистачало, аби забити другий раніше та не доводити до нічийного рахунку?

- Моменти були, просто чомусь не могли їх реалізувати. Напевно, не вистачало наполегливості. А потім заграли з ще більшим завзяттям – і все вийшло.

- Які враження залишив суперник, дебютант Прем’єр-Ліги?

- Хороша, бойова команда, яка йде вперед, намагається грати у хороший футбол.

- Відчувається, що складі ЛНЗ вдосталь досвідчених гравців?

- Так. Особисто я знаю Олексія Хобленка, грав з ним у «Кривбасі», Івана Калюжного.

- Ти знову відзначився забитим м’ячем. Це результат напрацьованих дій?

- Караваєв віддав уперед на Буяльського, той продовжив на Беніто, а той викотив мені м’яч на порожні ворота. Все було вигадано на полі, трохи креативу від кожного. Моєю задачею було опинитися в потрібному місці.

- Дебютантів якось привітали після гри?

- Звісно. Після матчу всі привітали Бражко з дебютним м’ячем, а Навіна Малиша – з довгоочікуваним дебютом у першій команді. Всі раді за них.