24 вересня 2023 09:48

Кейн — про перший хет-трик: "Забрав із собою м’яч та зібрав на ньому підписи інших гравців "Баварії"

Мюнхенська Баварія напередодні в рамках п’ятого туру німецької Бундесліги влаштувала розгром на власному полі для гостей із Бохума.


Після завершення гри нападник "Рекордмайстера" Гаррі Кейн, на рахунку якого одразу три голи, прокоментував свій перший хет-трик у новому клубі.


"Забити хет-трик у домашньому матчі — це особливе відчуття. Після цієї гри я забрав із собою м’яч, і тепер хочу зібрати на ньому підписи моїх товаришів по команді. Це приємна пам’ятка, яку варто зберегти та запам’ятати назавжди цей особливий день.


У нас не найширший склад навіть за мірками чемпіонату, але нам усе одно дали чітко зрозуміти, що кожен повинен бути залученим у гру. Кожну хвилину гри ви повинні віддавати команді все, що можете, і саме так ви створюєте дійсно міцне командне середовище. І поки що ми до цього прагнемо.


Хлопці, які досі не мали багато хвилин у цьому сезоні, сьогодні вийшли на поле і зіграли дуже добре, тож нам потрібно більше таких матчів. Попереду у нас довгий сезон, і сьогоднішній день був хорошим прикладом того, як нам потрібно грати", — заявив англійський виконавець.


У наступному турі мюнхенська Баварія зіграє в гостях у РБ Лейпциг, тоді як посеред тижня навідається до Пройссена Мюнстер у рамках Кубка Німеччини.