21 вересня 2023 17:47

На іспиті для агентів у FA виникли проблеми з iнтернетом. З 700 людей багато хто не зміг закінчити тест вчасно – ФІФА розглядає можливість перескладання

Іспит для агентів у FA практично зірвався через відключення інтернету.


За інформацією The Telegraph, у середу через відключення Wi-Fi у будівлі в Бірмінгемі, де проходив іспит, деякі з 700 кандидатів не змогли вирішити всі завдання у відведений час.

Багато учасників іспиту відзначали, що з'єднання обривалося при кожній спробі перейти до наступного питання, при цьому таймер, як і раніше, вів відлік часу.

Згодом з гучного зв'язку було оголошено, що про проблеми, які виникли, повідомлять у ФІФА. Деякі з екзаменованих залишили свої місця на знак протесту.

Наступний іспит, що дозволяє отримати ліцензію агента, пройде у травні. За агентську діяльність без ліцензії можна отримати штраф та дискваліфікацію терміном до 2 років. Вартість складання іспиту складає 300 фунтів.


На даний момент невідомо, чи вправі Футбольна асоціація Англії коригувати прохідний бал з урахуванням несправностей. У ФІФА, у свою чергу, заявили, що зараз ведеться робота над тим, щоб постраждалі змогли перескласти іспит найближчими днями.