17 вересня 2023 18:05

Українське дербі в АПЛ: "Челсі" з Мудриком та "Борнмут" з Забарним зіграли у нічию в матчі чемпіонату Англії

У матчі п'ятого туру Англійської Прем'єр-ліги Борнмут Іллі Забарного приймав лондонський Челсі Михайла Мудрика. Поєдинок цих команд закінчився нічиєю з рахунком 0:0 і в українському дербі сильнішого не виявили.


Українці Ілля Забарний та Михайло Мудрик вийшли у стартових складах своїх команд. Захисник мав обороняти ворота Борнмута від атак вінгера Челсі.


Вже на 14-й хвилині нападник Челсі Джексон завдав гарматного удару з лінії штрафного майданчика і м'яч влучив у ліву штангу.


Борнмут відповів через п'ять хвилин. Уаттара мав вдосталь часу та простору в штрафному майданчику, отримавши дотепну передачу, але з його ударом у лівий кут воріт блискуче впорався Роберт Санчес.


Команди в першому таймі не забили і пішли відпочивати. Відзначимо, що Мудрик отримав жовту картку за жорсткий підкат на 41-й хвилині.


У другій половині гри Челсі міг одразу відзначитися. Стерлінг завдав блискучого удару зі штрафного, але м'яч влучив в поперечину.


Мудрик відіграв годину і Поччетіно вирішив замінити українця, на поле вийшов Палмер. А Забарний провів увесь матч.


Команди так і не змогли забити і фінальний свисток зафіксував нульову нічию.


Наступний матч команда Мудрика проведе із Астон Віллою 24 вересня.


Борнмут із Забарним на виїзді зіграє із Брайтоном того ж самого числа.


Після цього поєдинку Челсі посідає 14-у позицію з п'ятьма очками, а Борнмут на 15-ій сходинці з трьома балами в активі.


"Борнмут" – "Челсі" 0:0


"Борнмут": Нето — Ааронс, Забарний, Келлі, Керкез (Сенесі, 74) — Крісті (Брукс, 89), Кук — Уаттара (Клюйверт, 63), Біллінґ, Таверньє (Сіністерра, 74) — Соланке


"Челсі": Санчез — Ґюсто, Дісасі, Сілва, Колвілл (Чілуелл, 81) — Уґочукву, Ґаллахер — Стерлінг, Фернандес (Маатсен, 81), Мудрик (Палмер, 63) — Джексон


Попередження: Керкез (62) – Стерлінг (4), Мудрик (41), Дісасі (76), Джексон (80), Чілуелл (90+6)