15 вересня 2023 18:40

Кріштіану Роналду профінансує будівництво гінантського комплексу для гри в падель у Португалії

Після мережі готелів, клінік з імплантації волосся і мережі тренажерних залів Кріштіану Роналду вирішив інвестувати в падель.


За даними ресурсу Relevo, його компанія "CR7 SA" виграла тендер, оголошений Португальською федерацією паделю, на будівництво комплексу з 17 кортів у місті Оейраш, неподалік Лісабона, який стане найбільшим центром паделю в країні.


За останніми чутками, клуб португальської зірки і Lusofinança інвестують у реалізацію цього проєкту понад п'ять мільйонів євро. Об'єкт площею понад 15000 кв. м має бути готовий у першій половині 2024 року. Після завершення робіт зі створення "міста паделя" тут можна буде проводити міжнародні змагання та турніри.


Рікардо Олівейра, президент Португальської федерації паделя, яка дала добро на реалізацію цього грандіозного проєкту, радий, що Кріштіану Роналду може розраховувати на виконання цієї місії та популяризацію нового виду спорту.


"Це втілення мрії. Кращого партнера, ніж він, нам не знайти. Великий бізнесмен і найкращий спортсмен у світі. Ми можемо з повною впевненістю сказати, що наші можливості будуть неперевершеними, а Португалія стане міжнародною державою паделя", - прокоментував подію функціонер.