14 вересня 2023 15:20

Владислав Кабаєв – про виступ "Шахтаря" у ЛЧ 2022/23: "З одного боку, ти радий за хлопців. А потім розумієш: "Я в "Динамо", і це мій конкурент"

Півзахисник «Динамо» Владислав Кабаєв в інтерв’ю Tribuna.com прокоментував виступ «Шахтаря» у минулорічній Лізі чемпіонів.


«Тут дві сторони медалі. З одного боку, ти радий за хлопців, бо це українська команда, яка представляє Україну на європейській арені і грає дуже добре.

А потім розумієш: «Стоп, я вже не в «Зорі». Я в «Динамо», і це мій конкурент». І якась жаба шкребе, чому ми не там, чому ми так не граємо.

У голові багато думок про те, чому так, і це трохи дратує. Але, якщо подивитись правді в очі, своєю грою «Шахтар» заслужив позитивний відгук у публіки, у журналістів. Ми трохи не награли на це.

Там талановиті молоді хлопці. Я навіть колись щось казав про Судакова, за що зараз мені трохи соромно. Говорив, що мене не викликали в збірну України з «Зорі», хоча я грав і забивав, а Судакова викликали, хоча він лише у заявку «Шахтаря» потрапляв.

Я там трохи проїхався. Сказав, що нічого не маю проти нього, але давайте за заслуги викликати. Зараз він, чесно кажучи, дуже подобається мені як футболіст, подобаються його характеристики.

У них був Мудрик, є Бондаренко… Багато взагалі молодих хлопців, які грають у хороший футбол і можуть себе показати десь у Європі.

Не хочеться казати це про «Шахтар», але він виграв не на фарті, а заслужив цей результат. Вчора вони, завтра ми. Нічого такого в цьому немає», - сказав Кабаєв.