14 вересня 2023 12:03

Владислав КАБАЄВ: "Якщо грають наші друзі - Забарний, Миколенко, Циганков, Довбик, то ми ці матчі переглядаємо і хвилюємося за них"

Півзахисник «Динамо» Владислав Кабаєв в інтерв’ю Tribuna.com розповів, чи встигає дивитися матчі за участю українських футболістів, які грають закордоном.


- Бачила, як деякі футболісти під час виїздів дивляться матчі на планшеті. Теж так робите?

- Так, дивимось ігри наших суперників. Олександр Андрієвський відповідає за це – у нього великий айпад. Ми всі збираємось біля нього і переглядаємо. Минулого сезону «Дніпро-1» і «Зоря» грали, то ми перед нашою грою в автобусі дивились, переживали.

І зараз ми дивимось, наприклад, якщо наші друзі грають – Забарний, Миколенко, Циганков, Довбик. Ми всі ці матчі переглядаємо і хвилюємося за них.

Дуже приємно, що люди грають на такому рівні. Буває, навіть, не всі матчі встигаємо охопити, тоді дивимось огляди, читаємо оцінки за матч, які публікують і Трибуна, і Football.ua.

Можемо поспілкуватись з хлопцями, як у них там справи, що різне, а що однакове. Це дуже цікаво. До цього ви прагнете все своє життя, - сказав Кабаєв.