13 вересня 2023 08:38

Террі проведе платні зустрічі із фанатами в Англії. Автограф екс-захисника "Челсі" коштує 100 фунтів, вечеря на 10 осіб – 5000

Джон Террі влаштовує платні вечері із шанувальниками.

За даними The Telegraph, перша зустріч Террі з фанатами пройшла минулої п'ятниці в Бейсінгстоку. Загалом планується провести чотири зустрічі – наступної п'ятниці екс-захисник «Челсі» зустрінеться з шанувальниками у Бірмінгемі, у жовтні – у Борнмуті, а у листопаді відбудеться зустріч у Лондоні.


Мінімальна ціна за вхідний квиток на зустріч у Бірмінгемі складає 25 фунтів, за один автограф Террі доведеться додатково заплатити 100 фунтів. «Платиновий пакет» за 150 фунтів передбачає місце у перших рядах та спільне фото (автограф не включений у вартість).


За 5 тисяч фунтів можна придбати «спонсорський пакет» – вечерю з Террі на 10 осіб, кожен із яких зможе отримати один автограф та спільне фото. Зазначається, що предмет для автографа гості заходу мають принести із собою.

У Лондоні базовий вхідний квиток коштуватиме 30 фунтів, «золотий пакет» – 110 фунтів.

Заходи за участю Джона Террі організує компанія Knock Out Memorabilia & Events. При цьому, інформація про те, куди підуть виручені кошти, не повідомляється.