11 вересня 2023 17:49
1

"Сака їхав додому, закутаний у лід". Вацко назвав найкращих гравців збірної України у матчі з Англією

Коментатор Віктор Вацко в ефірі своєї авторської програми назвав гравців збірної України, які йому найбільше сподобалися у матчі з Англією.


– Мені дуже сподобався Конопля. Через травму Тимчика він був деякою мірою безальтернативним праворуч у захисті, але відіграв дуже достойно. Такий бійцюган, який заряджений і на оборону, і на атаку. До плюсу йому гольова передачу.


Миколенко був звіром у боротьбі, виграв 71% єдиноборств – найкращий результат у команді. Я думаю, що Сака їхав з Польщі додому буквально закутаним у лід, просто синім після зустрічі з Миколенком.


Забарний – звичайно, професор. Незамінний у центрі оборони збірної. Неймовірний спокій, впевненість у роботі з м’ячем, 90% точних передач.


Зінченка із Судаковим у центрі поля теж потрібно відзначати, але особливо мене Судаков здивував. Знаєте чому? Він цього сезону досі зіграв тільки 54 хвилини проти «Колоса» та «Миная», а тут 100 мільйонів Райс, 100 мільйонів Беллінгем, 100 мільйонів Кейн.


А в нашого Судакова 91% точних передач, 100% точних передач у третє зону, лише 5 втрат м’яча. Четверта гра Реброва у збірній України, і знову дуже переконливий Судаков робить ще одну заявку з претензією на статус основного футболіста цієї команди.

Ну не знаю щодо Миколинка. Гол прийшов з його зони, він жодним чином не завадив ні прийняти мяч з чудової передачі Кейна, ні пробити. І сака виглядав впневненим. Мені здається, що лід скоріше потрібен був Миклоленку :)