9 вересня 2023 21:39

Гарет САУТГЕЙТ: "Це був дуже складний для нас матч. Потрібно віддати належне Україні"

Фото - ua.depositphotos.com


Прес-конференція головного тренера збірної Англії Гарета Саутгейта після матчу з Україною.


- Ви задоволені грою команди?


– Це був дуже складний для нас матч. Ми контролювали м'яч 70% часу після того, як пропустили, але, на жаль, недостатньо добре діяли у фінальній третині. Для нас це дуже важливе очко за нинішніх турнірних обставин. Продовжуємо боротьбу.


- Атакуючі гравці збірної Англії сьогодні діяли у незвичному для себе стилі.

- Нам справді сьогодні було важко. Особливо через пресинг українців у центрі поля. вони дуже компактно грали та не давали нам простору для атак. Після того, як ми забили, діяли у зручнішому для на стилі. Але все одно треба віддати належне Україні, яка зробила все можливе, щоб зіграти у такий футбол. Але все одно ми здобули одне очко і задоволені цим.

– Зараз від Англії дуже високі очікування. Усі хочуть бачити атакуючий футбол, але Беллінгем та Маддсіон показали не той рівень гри, на який розраховували.

- Не можна вигравати у кожному матчі, коли ти граєш в атакуючій манері. Сьогодні ми грали під величезним тиском трибун. Для атакуючих гравців це був справжній тест – грати на виїзді за такої атмосфери. Деякі футболісти помилялися. Але ми нічого не змінювали у нашій підготовці. Можливо, намагалися лише освіжити гру. Сака влучив у перекладину. Сьогодні так сталося.

– Сьогодні забив захисник збірної Англії. Чи напрацьовували такі моменти?


- Ви бачили, що всім нашим атакуючим гравцям було складно, бо Україна грала з великим тиском. Ми розглядали можливість грати з глибини із підключенням крайніх захисників. Сьогодні так сталося, що Вокер забив.