8 вересня 2023 11:09

"Ребров має максимум довіри та може ризикувати": Федорчук поділився прогнозом на матчі збірної України

Національна збірна України під керівництвом Сергія Реброва зіграє із командами Англії та Італії у кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.


Відомий український тренер Олег Федорчук відповів на запитання, який із майбутніх поєдинків важливіший для нашої команди.


«Треба зрозуміти, на яку гру ставить Ребров. Італія – наш прямий конкурент, але якщо виграти в Англії, то все може змінитися. Ребров має бонус, якого не було в жодного іншого тренера – це максимум довіри. У Сергія руки розв'язані, він може ризикувати».

Федорчук розповів, який результат буде для команди Реброва прийнятним у матчах із Англією та Італією.

«Не програти у двох матчах було б прийнятно. Тоді ми матимемо шанси. Поки не зрозуміло, як Італія зіграє із Північною Македонією, це дуже непроста команда.


Головне – показати змістовну гру. Розумієш, чому не залишили Петракова? Він мав емоції, але не було логіки, не було розуміння, що буде далі. Ребров – стратегічніший тренер».


Олег Вікторович також відповів на запитання, чи він вважає Реброва топ-тренером.


«Я б не перебільшував. Говорять, він усе виграв, але які це були чемпіонати. Не сказав би, що Ребров має змогу стати топ-тренером, проте серед українців він, мабуть, найкращий», – сказав Федорчук в інтерв'ю сайту Sport Express.


49-річний Ребров очолив національну збірну України у червні.


Раніше Сергій Станіславович вигравав як головний тренер чемпіонські титули в Україні (Динамо – 2015, 2016), Угорщини (Ференцварош – 2019, 2020, 2021) та ОАЕ (Аль-Айн – 2022).


Матч Україна – Англія в рамках відбору на Євро-2024 відбудеться у суботу, 9 вересня, у польському Вроцлаві та розпочнеться о 19:00 за київським часом.


Через три дні збірна України зіграє в Мілані з Італією.

Команда Реброва провела три матчі, набрала шість очок і посідає друге місце у групі С кваліфікації на Євро-2024.


Фото - ФК "Таврiя"