4 вересня 2023 21:42

Агент Антоні про звинувачення у домашньому насильстві: "Дівчина з'являється у ЗМІ, коли знає, що може вплинути на нього. Антоні не буде говорити, доки правосуддя не висловиться"

Агент Антоні прокоментував звинувачення з боку його колишньої дівчини.


Нагадаємо, у червні цього року Габріела Каваллін, колишня дівчина Антоні, звернулася до поліції Сан-Паулу, звинувативши футболіста «Манчестер Юнайтед» у 4 випадках домашнього насильства, погроз та завдання травм.

Діджей та інфлюенсер у вересні дала інтерв'ю бразильському сайту UOL, а також показала фотографії травм та скріншоти листування. Вони прикріплені до справи як докази, поліція веде розслідування.

«Ми мовчимо, тому що поліція Сан-Паулу веде розслідування. Заслуховуються свідчення кількох людей, яких вона [дівчина Антоні] назвала як свідки. Процес розслідування вимагає великої обережності, щоб якомога точніше встановити факти.

На думку, несприятливо для Габріели. Можна помітити, що вона завжди з'являється в ЗМІ, коли знає, що може вплинути на Антоні. Прикладом був день, коли він був викликаний до збірної Бразилії, а тепер і день його виступу. Але заявлені факти – ті самі, що розглядає слідство», – сказав Хуніор Педросо.