3 вересня 2023 21:09

Неймар: "Мессі побував у раю, вигравши ЧС з Аргентиною, а в ПСЖ відчув, що таке пекло, як і я. Він пішов не так, як заслуговував"

Неймар зрадів, коли Ліонель Мессі виграв чемпіонат світу.


– Як було бачити, як Мессі виграє чемпіонат світу? Багато хто каже, що відбулася футбольна справедливість. Ви згодні?

- Я був радий, що він провів такий рік, але водночас мені було дуже сумно. Він відчув обидві сторони медалі. Він побував у раю разом із збірною Аргентини, він виграв усі за останні роки. А в Парижі він відчув, що таке пекло, ми з ним обоє відчули, що це таке.


Ми засмучені, адже ми не просто так туди приїжджали. Ми хотіли показати свій максимум, стати переможцями Ліги чемпіонів, створити історію. Для цього ми поєдналися. На жаль, ми не досягли успіху.

Мессі пішов із «ПСЖ» не так, як на те заслуговував, якщо говорити про спортивні результати. Всі знають, як він тренується, як він бореться, як він гнівається, коли програє. Його незаслужено критикували, я вважаю.


Але водночас я радий, що він виграв ЧС. Як ви зазначили, футбол був справедливий щодо нього. Після вильоту Бразилії Мессі заслуговував на те, щоб так завершити свою кар'єру, – сказав форвард, придбаний цього літа «Аль-Хілалем».