2 вересня 2023 19:14

"Борнмут" зіграв у результативну нічию з "Брентфордом", Забарний відіграв весь матч

Центральний захисник збірної України Ілля Забарний провів усю гру в нічийному матчі четвертого туру англійської Прем'єр-ліги з Брентфордом (2:2).


Брентфорд відкрив рахунок уже на сьомій хвилині матчу. Матіас Єнсен отримав можливість продемонструвати, що він блискуче виконує штрафні, особливо з такої відстані. Він завдав ідеального удару, відправивши м'яч у сітку впритул до лівої стійки.


Через 15 хвилин господарі могли подвоювати свою перевагу у рахунку. Своє вміння грати в один дотик демонструє Кевін Шаде, який прийняв передачу у глибині штрафного майданчика. Він сильно пробив центром воріт, але голкіпер виконав фантастичний рефлективний сейв, перевівши м'яч у стійку. Блискуча гра воротаря.


На 30-й хвилині неймовірний завершальний удар завдав Домінік Соланке. Маркос Сенес віддав фантастичну розрізну передачу, адресатом якої став Домінік. Він швидко зорієнтувався, опинився перед голкіпером і зблизька пробив у лівий нижній кут воріт. 1:1.


За півгодини Брентфорд міг виходити знову вперед. Йоан Вісса майстерно приборкав дотепний пас партнера у штрафному майданчику, але його удар прийняла на себе ліва стійка воріт.


На 76-й хвилині штанга врятувала ворота Борнмута. Кін Льюїс-Поттер відгукнувся на вдалий пас у штрафний майданчик і пробив по воротах, влучивши у праву стійку.


І буквально за хвилину Маркус Таверньє віддав пас партнерові по команді, і Девід Брукс відправив м'яч у порожні ворота. Рахунок став 1:2.


У доданий арбітром час Брентфорд вдалося вирвати нічийний результат. Бріан Мбемо здійснив чудовий індивідуальний прохід і пробив із меж штрафного майданчика. Нету не міг справитися з ударом у лівий нижній кут воріт. Матч закінчився результативною нічиєю 2:2.

Свій наступний поєдинок Борнмут проведе вдома проти Челсі 17 вересня, Брентфорд цього ж дня на виїзді проведе гру з Ньюкаслом.


"Брентфорд" – "Борнмут" 2:2


Голи: Йєнсен (7), Мбеумо (90+3) – Соланке (30), Брукс (77)


"Брентфорд": Флеккен – Хікі (Олакігбе, 82), Піннок, Мі (Коллінз, 81), Генрі – Йєнсен (Айєр, 81), Нергор, Янельт (Онієка, 71) – Мбеумо, Вісса, Шаде (Луїс-Поттер, 71)


"Борнмут": Нето – Ейронз, Забарний, Сенесі, Керкез – Крісті (Мефам, 87), Кук – Семеньо (Брукс, 60), Біллінг, Клюйверт (Таверньє, 71) – Соланке


Попередження: Йєнсен (69) – Ейронз (51), Нето (64)