29 серпня 2023 19:56
8

"Головна причина – немає грошей": Циганик пояснив, чому "Динамо" та "Дніпро-1" не так активні на трансферному ринку, як "Шахтар"

Футбольний коментатор та телеведучий Ігор Циганик порівняв трансферну політику грандів українського футболу – київського Динамо, донецького Шахтаря та Дніпра-1.

Ігор Циганик вважає, що Динамо та Дніпро-1 не підписують новачків у такій кількості, як Шахтар, через максимально банальну річ – брак коштів у власників цих клубів.


«Головна причина – нема грошей.


Дуже багато грошей Динамо и Дніпром-1 було витрачено у минулому сезоні на переїзди та інші моменти, а доходів цього сезону у них було не так багато».


Циганик припускає, що фінанси «гірників», які клуб витрачає на новачків, в основному беруться з гарантованого доходу від участі у Лізі чемпіонів.


«Шахтар здобув перше місце та напряму потрапив у Лігу чемпіонів, гарантувавши собі 40 мільйонів.


Частину з цих грошей Шахтар має можливість витрачати на трансфери».


Якби нині Динамо чи Дніпро-1 були на місці донецького Шахтаря, то їх босси б також могли дозволити собі підсилення, не рахуючи кожний євроцент.


«Я впевнений, якщо Динамо чи Дніпро-1 потрапили б у Лігу чемпіонів, то вони так само розраховували на ці гроші і дозволяли собі дорожчі трансфери.


Зараз вони змушені задовольнятись тим, що є», — сказав Циганик в ефірі своєї авторської програми Циганик live.

а откуда у многих команд деньги есть на трансферы а у ДК нетУ?????...тот же Кривбас ..просто суркисы решили делать бизнес на своих игроках молодых..не делая вложений..на трансферы новых легионеров..ну как можно за столько времени не найти хорошего ц защитника???????????????
в последний момент отказывались мол..мало искали и не там где надо..а вообще не можете сами что то толковое найти ..заплатите иностранному агенству вам найдут кучу того что вы хотите..и все будут хотеть ехать к вам..ну блин особенные в ДК... ко всем клубам УПЛ легионеры едут за не которыми исключениями а в ДК ну едут и всё!!!
Кого такого интересного подписали кроты во время войны? О чём он вообще говорит?
Сховати
Шахрукх Кхан, Одінь окуляри, та зайди на сайт наприклад transfermarkt, та подивись уважно, продали Трубіна за 10 лямів, а накупили на 12 лямів, купили 5 гравців, віком від 18 до 21 року, ціни від 800 тис євро до 3,6 лямів євро за гравця. Бразильці, Грузини, Єквадорець, Ізраєтянин.

"за виключенням Шахти, там багато що куплено на майбутню перспективу, але заплачено в два-три рази дорожче чим воно є." - та читай уважно спочатку, а потім коментуй.
Сховати
Wiwisisilka, так кто из них играет в основе?
Сховати
Шахрукх Кхан, Зі старту виходять поки двоє: Георгій Гочолейшвілі, Іраклі Азарові, а ця група підсилює поки що виходячи на заміни :Кевін Келсі, Невертон, Педріньйо, Деніл Кастілло.
Wiwisisilka, у нас таких перспективных пол команды. Кроты накупили непонятно кого, ты уверен, что хоть один из них заиграет в основе?
Так палкинда для того и взял обрезанный татарин, что бы это ЧМО зарабатывало ему (ахметову) "бабло". Им, только для этого, и нужно чемпионство. А, вы, что, верите в честный футбол от палкинда, который его (футбол) терпеть не может и понимает в нём, как "обезьяна в высшей математике"? У него же в голове одни ДЕНЬГИ. Его же, ТОЛЬКО, из-за этого татарский хан Ядыгей и взял на работу.
А він думав, що власники футбольних клубів, під час війни будуть вливати в клуби гроші, як це було в кращі часи, зі с свого карману, як з бездонної криниці. Зараз показово все в УПЛ, грають чим є, та намагаються продати за кордон все, що продається, за виключенням Шахти, там багато що куплено на майбутню перспективу, але заплачено в два-три рази дорожче чим воно є.