29 серпня 2023 17:50
2

Йожеф САБО: "Якщо у Ярмоленка та Луческу конфлікт, Суркіс втрутиться"

Колишній тренер київського «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо в ексклюзивному коментарі Sport.ua висловив свою думку про травму і можливий конфлікт із Мірчею Луческу ветерана динамівців Андрія Ярмоленка.


– Чи вірю я в можливий конфлікт між Андрієм Ярмоленком і Мірчею Луческу? Усе може бути. Тренер може бути незадоволений його грою. Але такий конфлікт - це абсурд, гравець віддав стільки сил у матчах, а зараз створювати некомфортну обстановку для гравця неправильно, він отримав травму. Я вважаю, тренер у такій ситуації може бути не правий, не можна критикувати гравця за погану гру в матчі. Але подивимося, чи буде ця ситуація розвиватися.


Чи може можливий конфлікт позначитися на атмосфері в команді? Тоді в ситуацію буде залучений президент клубу Ігор Суркіс. Це якщо ситуація серйозна. Але я не думаю, що буде продовження. Луческу все таки досвідчена людина і розуміє, що якщо буде здійнято галас у команді, то насамперед це відіб'ється на його майбутньому в клубі. Такі речі просто створюють несприятливу атмосферу в команді і ніякої гри не буде. Це може виходити з незадовільних результатів, у команди нічого не виходить, особливо в єврокубках.

про що мова?
Сховати
Буковина, проскакивала какая-то информация...

Динамо Киев Inside
Распространяемая youtube-блогерами информация о том что Ярмоленко не сможет сыграть в ближайших матчах сборной против Англии и Италии - мягко говоря, некорректна. Сможет. Сыграет. Там история непростая с "травмой". Как-то позже расскажем.