28 серпня 2023 16:51

"Аль-Іттіхад" готує пропозицію "Ліверпулю" у 100 млн євро + 50 млн у якості бонусів за Салаха

«Аль-Іттіхад» хоче підписати вінгера «Ліверпуля» Мохамеда Салаха вже цього літа.


За повідомленням CBS Sports, саудівський клуб запропонує за єгиптянина 100 млн євро + 50 млн у вигляді бонусів.


«Аль-Іттіхад» продовжує наполягати на переходіі не дивлячись на те, що «Ліверпуль» не має наміру продавати свого футболіста.


Якщо мерсисайдці все ж приймуть пропозицію, то трансфер Салаха стане рекордним в історії вищої ліги Саудівської Аравії. Наразі найбільшим трансфером є перехід Неймара з «ПСЖ» в «Аль-Хілаль» за 90 млн євро.

В такому разі Мохамед стане одним з найбільш високооплачуваних гравців ліги наряду з Кріштіану Роналду та Неймаром, які, як вважається, заробляють близько 200 млн євро на рік з урахуванням бонусів.


За інформацією журналіста Бена Джейкобса, наполегливість «Аль-Іттіхада» пов’язана з бажанням того, щоб Салах зіграв за команду на клубному чемпіонаті світу, який пройде в грудні у Саудівській Аравії.

Також у них немає впевненості, що їм вдасться підписати єгиптянина у наступному році, оскільки на нього також серйозно претендує «Аль-Хілаль».


Нагадаємо, цього літа в «Аль-Іттіхад» вже перейшли колишній партнер Мохамеда по «Ліверпулю» Фабіньйо, а також Н'Ґоло Канте та Карім Бензема.