27 серпня 2023 19:45

Роман ГРИГОРЧУК: "На вулиці війна, і я попросив би шанованих людей розібратися, що відбувається в нашому судiвському корпусі"

Головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук після матчу з «Ворсклою» (1:2) у 5-му турі УПЛ висловив невдоволення суддівством.


«Яка тут протидія? Суперник сів знизу і грав на контратаках. Звичайно, наша помилка, бо ми не впорались зі швидкими контратаками, які були зовсім не дивними. Ми з цим не впорались. У найбільш відповідальний момент ми або послизнулись, або програли один в один, і суперник нас покарав. Вони одразу використали наші помилки, що говорить про їхній клас.


У перерві ми змінили не тільки лівий фланг, ми багато чого поміняли на другий тайм в тактичному плані. Нам це принесло дивіденди, але недостатні для того, щоб здобути перемогу.

Радості у мене немає. Ми програли гру і допустили цілий ряд помилок, які привели до того, що ми пропустили голи і програли. Ми не використали нагоди, які створили. У двох моментах ми не мали вдачі сьогодні. Інакше як відсутністю везіння ці моменти не прокоментуєш.


У мене дуже поганий настрій, бо в цілому ряді ігор у цьому сезоні я незадоволений суддівством. Я просто не розумію. Я вам приводжу приклад. Домашня гра, і ми дізнаємось, що нашу гру будуть судити хто? Одна людина в полі судить та, яка нас просто похоронила з «Дніпром-1». Після того не судив, а цю гру йому дають в Одесу, на наш рідний стадіон. 4-й суддя в цій же бригаді на цю ж гру, той суддя, який, на мій погляд, дуже не симпатизував (бачите, як я м“ягко говорю) нам у грі з «Колосом». І наступну гру він нам показав цілий ряд карток і ми були незадоволені, і він приїжджає в Одесу 4-м.

Хто призначує цих суддів? Що відбувається? Мені важко сказати. Звичайно, перш за все, розбираюсь зі своєю командою, але дивлячись на це, я просто розумію, що відбувається дуже не гарні речі, про які ми повинні голосно говорити, шуміти, і розбиратися з тими людьми, хто цим всім керує.

В цей час не до того, щоб ми отримували негатив, а судді, можливо, б###ь, собі, я не знаю, як це сформулювати. Тобто у них позитив, так? І вони вирішують наші долі тут. На вулиці війна, і я б попросив поважних людей, які цим займаються розібратися, що відбувається в нашому судівському корпусі. Призначення і так далі, і так далі. Просто зараз візьмемось і розберемось», - сказав Григорчук в ефірі MEGOGO.