23 серпня 2023 15:45

Дебют Вакули та екстратайми: "Лівий берег" із "Чорноморцем" визначили першого учасника 1/8 фіналу Кубка України

Підопічні Романа Григорчука стартували у Кубку України перемогою над Лівим берегом (2:1) у 1/16 фіналу. Команди змогли визначити переможця лише після екстратаймів


Чорноморець відкрив рахунок у цьому поєдинку на 12-й хвилині зустрічі. Одесити після тривалої атаки на лівому фланзі перевели м'яч у центр поля, звідки Орест Кузік, не без допомоги рикошету, низом з лінії штрафного майданчика відправив м'яч у правий кут воріт.


Відігратися господарям поля вдалось на 37-й хвилині. Після подачі кутового м'яч потрапив прямо на ногу Андрію Якиміву, який в один дотик отруїв сферу у ворота одеситів.


Основний час матчу завершився нічийним результатом.

У першому екстратаймі гравці Чорноморця отримали право на стандарт перед штрафним лівим берегом, але м'яч після удару одного з гравців одеситів влучив у перекладину.


На 100-й хвилині одесити заштовхали м'яч у ворота після подачі кутового, але суддя відзначила взяття воріт через офсайд.

Забити свій гол Чорноморцю вдалося лише на 114-й хвилині. Подача до штрафного майданчика Лівого берега раптово для голкіпера київської команди виявилася ударом по воротах, на який він не встиг відреагувати. Результативний удар на себе записав Самсон Ієде.


Жеребкування 1/8 фіналу Кубка України відбудеться 31 серпня о 12:00. Базовим днем для проведення матчів цієї стадії є 27 вересня.




До 1/8 фіналу Кубка України виходить вісім переможців 1/16 фіналу та перших вісім клубів УПЛ за рейтингом, які лише розпочнуть участь у турнірі.