23 серпня 2023 11:15

"Контракту із "Зорею" вже не існує": Хлань розповів про інтерес з боку європейських клубів

З березня цього року Максима Хланя було переведено в дубль луганського клубу. Таку поведінку Зорі він пояснив своєю відмовою від продовження контракту, який закінчувався наприкінці 2023 року, на п'ять років.

В інтерв'ю для «Українського футболу» Максим Хлань розповів, чим зараз займається і про долю свого контракту із Зорею, якого, як виявилося, вже не існує.


«Мій контракт із Зорею? Його вже не існує, я його розірвав через грубе порушення моїх прав та інтересів. Технічно немає перешкод зареєструватися за новий клуб.


Мій адвокат подав заяву до Палати щодо вирішення спорів УАФ. Судовий процес розпочався. Поки що це все, що я можу сказати.

Також футболіст підтвердив чутки, що він був на переглядах у таких польських клубах як Варта та Легія, а ще в планах Лехія.


«Так, ця інформація відповідає дійсності, ці клуби виявляли та виявляють особливий інтерес. Є більш конкретні пропозиції з Данії та Іспанії, але, як я говорив раніше, я нікуди не поспішаю і хочу ефективно скористатися часом, який маю», – сказав Хлань.


Також юний футболіст наголосив на інтересі з боку клубів УПЛ, але конкретно на цю тему говорити він поки не може.


У сезоні 2022/23 Хлань зіграв вісім матчів у чемпіонаті України за Зорю, відзначившись двома асистами.


Transfermarkt оцінює Хланя у 200 тисяч євро.

Фото: ФК "Зоря"