21 серпня 2023 22:28

Дирекція Прем'єр-ліги на вимогу СК "Дніпро-1" перенесла матч із "Рухом": у львівському клубі розкритикували це рішення

Поєдинок п'ятого туру української Прем'єр-ліги між Рухом та Дніпром-1 перенесено на невизначений час через участь дніпровського клубу в єврокубках.


Дирекція УПЛ задовольнила клопотання Дніпра-1, в якому дніпровський клуб просив перенести гру з Рухом через участь у Лізі конференцій. Дніпро-1 скористався нормами регламенту та без згоди суперника отримав бажане рішення.


Спочатку матч мав би відбутися 28 серпня о 19.00 у Львові, але тепер час проведення невідомий. У плей-офф Ліги конференцій Дніпру-1 належить зіграти проти Спартака Трнава, матчі заплановані на 23 та 31 серпня.


Технічний директор Руху Олександр Чабан в інтерв'ю клубній прес-службі розповів, що Дніпро-1 спочатку звернулися до них неофіційно, щоб перенести гру зі Львова до Ужгорода, але отримали відмову і через це пішли через УПЛ, де й отримали необхідне рішення.

«Зараз виходить так, що УПЛ замість захисту інтересів Ліги неприховано лобіює інтереси Шахтаря та інших учасників єврокубків. А внутрішні змагання відходять другого план. Таким чином вважаємо, що керівництво УПЛ відверто дискредитує інтереси Ліги та більшості клубів УПЛ», – сказав Чабан.