21 серпня 2023 14:03

Ярославський та "Металіст": джерело повідомило про великі плани президента харківського клубу

Металіст за підсумками минулого сезону вилетів із УПЛ і у новій кампанії виступає у першій лізі.


Президент клубу Олександр Ярославський покинув Україну перед початком повномасштабної війни у нашій країні. Неодноразово ширилися чутки про те, що бізнесмен припинив фінансувати харківську команду.

Відомий спортивний журналіст Михайло Співаковський поспілкувався на цю тему з Євгеном Красніковим, який у серпні залишив посаду спортивного директора Дніпра-1 та повернувся до Металіста, де він був віце-президентом до літа минулого року.

«Я прямо запитав у Красникова, чи є якась роль Олександра Ярославського. Він мені відповів, що Ярославський – людина номер один у цьому клубі.


І менеджмент цього клубу в період без Краснікова, і зараз сам Красніков, коли він повертається до Металісту як старшого менеджера, всі питання обговорюють з Ярославським».


Журналіст розповів про те, що Ярославський має конкретну стратегію щодо майбутнього Металіста.


«Стратегія така: зараз граємо молоддю, а коли команда повернеться до Харкова, Ярославський має знову серйозно впрягтися в цю історію, тоді вже ставитимемо якісь завдання», – сказав Співаковський в ефірі ютуб-каналу «ТаТоТаке».


Металіст під керівництвом Андрія Аніщенка провів чотири матчі, набрав чотири очки та посідає сьоме місце у турнірній таблиці групи А Першої ліги.


Фото - ФК "Металiст"