20 серпня 2023 22:26

Мерфі про витрати "Челсі": "Жоден гравець не потрапив би до найсильнішого складу "Сіті". Енцо та Кайседо можуть стати топ-футболістами, але гарантій немає"

Денні Мерфі не впевнений, що нові гравці «Челсі» виправдають очікування.


«Клуби завжди витрачали величезні суми, щоби спробувати прискорити досягнення успіху. Джек Вокер робив це в «Блекберні», Роман Абрамович – у «Челсі», шейх Мансур – у «Манчестер Сіті». Але вони зазвичай витрачалися на гравців у розквіті сил.

«Челсі» за 100 мільйонів фунтів підписав [Енцо] Фернандеса та Кайседо, які сьогодні могли б грати у «Вест Хемі» – їм 22 та 21 рік відповідно. Бадьяшилю та Ніколасу Джексону по 22. Усі вони можуть стати гравцями світового класу, але на даному етапі жодних гарантій немає.


Це інша філософія, і буде цікаво подивитися, чи вона спрацює. Якщо Челсі опиниться на вершині АПЛ і боротиметься за перемогу в Лізі чемпіонів у наступні п'ять років, Боулі назвуть генієм.


Призначення Почеттіно підвищує його шанси, але зараз я дотримуюся думки, що жоден гравець «Челсі» не потрапив би до найсильнішого складу «Манчестер Сіті», – сказав колишній гравець «Ліверпуля».

Енцо Фернандес не реалізував 11-метровий у матчі з "Вест Хемом" у 2-му турі АПЛ, а Мойсес Кайседо заробив пенальті у свої ворота. "Сині" програли з рахунком 1:3.