19 серпня 2023 20:49

Юрген Клопп про вилучення Макаллістера: "Ми бачили більш жорсткі порушення, за які не давали червону картку"

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп прокоментував перемогу над «Борнмутом» (3:1) у другому турі АПЛ.


«Жахливий старт. Жахливий початок гри. Я думаю, що перший гол, який ми пропустили, був забитий з офсайду і став викликом для пробудження.


Ми забили два голи, і це дуже добре. Другий тайм повністю змінився, тому що раптом нас стало 10, але ми забили третій гол, що дуже важливо в цей момент. Це додало нам енергії.

Це лише другий тур, а вже було важко. Сьогодні було напрочуд спекотно, тож для хлопців було дуже напружено, але ми боролися з цим і більше не поступалися, отримали три очки, і це все, що мені потрібно.

На 58-й хвилині Алексіс Макаллістер отримав червону картку, після чого було важко обом командам, але точно команді з однією людиною менше.


Я бачив повтор червоної картки, і ми повинні поговорити про це. Я на 100% розумію, як це виглядає для судді в той момент, але коли ви бачите повтор, це інше. Це не було безжально, це просто неправильний удар по м’ячу, а потім легкий удар по гомілці іншого гравця.


Ми бачили більш жорсткі порушення, за які не давали червону картку, і цього не повинно було бути. Я точно не знаю, що нам робити, але ми повинні поговорити про це ще раз», - сказав Клопп в коментарі Sky Sports.