15 серпня 2023 09:37

"Бенфіка" пропустила три м'ячі та програла матч чемпіонату: фанати клубу вимагають виходу Трубіна

Український голкіпер Анатолій Трубін, який перейшов із Шахтаря до Бенфіки, не потрапив у заявку своєї нової команди на виїзний матч першого туру чемпіонату Португалії проти Боавішти (2:3).


Анатолій Трубін, який перейшов із Шахтаря до Бенфіки, опинився поза заявкою на виїзний поєдинок першого туру чемпіонату Португалії проти Боавішти (2:3). Місце у воротах зайняв грек Одіссеас Влаходімос.

Гості вели у рахунку після першого тайму завдяки єдиному голу аргентинського хавбека Анхеля Ді Марії.

Відразу після перерви Бенфіка залишилася у меншості – пряму червону картку отримав хорватський форвард Петар Муса. Боавішта невдовзі після цього зрівняла рахунок, але Рафа Сілва на 75-й хвилині забив другий м'яч гостей.

Господарі наприкінці зустрічі перевернули хід гри, забивши два голи на 90-й та на 14-й компенсованій хвилинах та здобули вольову перемогу.

Фанати Бенфіки чекають на появу Трубіна на полі. Уболівальники лісабонської команди залишили коментарі щодо українського голкіпера у соціальних мережах.

«Трубін врятує нас, у буквальному значенні. Йому краще бути основним воротарем у наступній грі», – @cowentry

«Бенфіка стала б кращою, якби воротар був більш впевненим і мав здатність грати ногами. Трубін може бути таким варіантом. Думаю, що місце у воротах зрештою буде за Трубіним», – @OstapSLB

«Я дуже сподіваюся, що Трубін вийде в стартовому складі на наступний матч", - @LittleWizard420

«Три удари Боавішти – три голи. Нуль впевненості у Влаходімосі», – @OhPutoDaiUmNite

«Сподіваюся, що з наступної гри воротарем буде Трубін, тому що я вже втомився від того, що майже кожен м'яч, який летить у ворота, стає голом", - @x7edu1

«Трубін, швидше за все, з'явиться в складі раніше, ніж очікувалося", - @ pablojs93b2


22-річний Трубін підписав контракт з Лісабонським клубом до червня 2028 року.


У другому турі чемпіонату Португалії Бенфіка прийме Ештрелу у суботу, 19 серпня.