14 серпня 2023 16:51
4

Віктор ВАЦКО: "Мене не покидає відчуття, що Луческу вичерпався, що ця команда грає на майстерності та таланті футболістів"

Журналіст та коментатор Віктор Вацко у програмі "Вацко Live" розкритикував головного тренера "Динамо" Мірчу Луческу.


"Аріс" був сильнішим та цікавішим за грою. І в мене виникає запитання: "А Луческу точно правильна ставка братів Суркісів? Це точно той тренер, який ще здатен дати щось команді?". Я говорив після матчу проти "Оболоні", що мене не покидає відчуття, що Луческу вичерпався, що ця команда грає на майстерності та таланті футболістів. Знову й проти "Аріса" багато неузгодженості в оборонних діях. Проти "Аріса" не зміг зіграти Ванат і в атаці вийшов Беніто, який цікаво виглядав у контрольних матчах і перед сезоном ми вірили в нього. Але зараз офіційний та складний матч проти непростого суперника. І коли дивишся на Беніто, видно, що з точки зору фізики все у нього є: швидкий, атлетичний, старається, багато працює, добре бореться за м’яч. Але є таке поняття як клас футболіста, в підіграші в нього все невпопад, все алогіно, все не так, як чекають партнери. Ванат в цьому плані колосально відрізняється від Беніто, там і відкривання правильні і вміння підіграти як потрібно: де притримати, де в дотик, можна і черпачок, якщо потрібно в обмеженому просторі. Беніто точно не про це на позиції форварда. Були моменти коли Сидорчук опускався до захисників, а Попов не розумів, що йому робити. Я звертаю увагу на ці моменти, тому що вихід з оборони - це те чому приділяють велику увагу тренери команд. Тому мене дуже здивувала ця неузгодженість гравців "Динамо".

Луческу вичерпався ще 3 роки тому. Останній рік - суцільна ганба!
Сховати
VoValdo, Луческу вичерпався ще до приходу в ДК. Після кротівні. Це дуже велика помилка Суркисів, яка відкинула ДК на років 10 назад в свойому розвитку.
меня терзают смутные сомнения
І знову не згодний з Вацком. Беніто і Ванат - це РІЗНОПЛАНОВІ форварди. Один - силовий, таранного типу, вигравав багато єдиноборств, чіплявся за довгі передачі. Ванат - легкий, більш швидкісний, але багато програє єдиноборств, м'яч у нього легко відбирають. Порівнювати їх не можна. І чому це Беніто у підіграші грає невпопад? Згадайте, як у другому таймі він у центрі штрафного майданчика приборкав м'яч і зручно відкотив під удар Шапаренку (але той промахнувся). І в чому тут вина Луческу, що це різнопланові форварди? Він просто використовує їх найкращі ігрові якості.