14 серпня 2023 14:36

Дружина загиблого хавбека "Хатайспора" Атсу: "Була вражена, не могла навіть плакати. Будь-яка людина впевнена, що з її близькими не станеться подібного, думаю"

Дружина загиблого Крістіана Атсу розповіла про останню розмову з чоловіком.


Атсу загинув під завалами під час землетрусу в Туреччині у лютому. Півзахисникові Хатайспора був 31 рік.


«Ми говорили в суботу – він сказав, що в неділю має матч, тому він зателефонує в понеділок. У неділю ввечері я надіслала йому повідомлення, щоб привітати із забитим голом, він відповів: «Дякую».


По суті це було останнє повідомлення, яке я отримала від нього перед землетрусом. Я почула про землетрус по радіо, коли вела машину. Я не вірила, що це могло статися там, де він міг бути.


Думаю, будь-яка людина не думає про те, що таке може статися з кимось із вашої родини або з близькою людиною. Я подумала: «З ним усе гаразд, він зателефонує», але через деякий час його сестра подзвонила мені кілька разів і сказала, що його будинок обрушився. Я була вражена. Важко повірити, що хтось, кого ти знаєш і любиш, є там».


Про те, як дізналася про смерть чоловіка

«Мені повідомили вночі, близько 3 чи 4 годин – зателефонував його агент. Коли він зателефонував, я вийшла з кімнати і сказав: «Мені шкода, але це він». Я не могла навіть плакати – гадаю, я була в шоці.


Я все ще сподівалася на добрий результат, тому що кількох людей витягли [з-під завалів] живими. Я думала, що він виживе, адже він сильна людина. Думаю, моє тіло просто відключилося.

Наступного ранку мої діти мали футбол, і я не хотіла забирати це у них, тому взяла їх із собою. Коли ми повернулися додому, я посадила їх за стіл, бо мала все пояснити. Це було нелегко», – сказала Клер Рупіо.