11 серпня 2023 23:51
5

Мірча Луческу збільшив клубний антирекорд "Динамо"

У румунського наставника найвища за історію клубу негативна різниця м’ячів у єврокубках: -25.


«Динамо» почало євровиступи поразкою в Греції, на жаль, повторивши поки що невтішні результати українських команд на міжнародній арені.


Відзначимо, що чинний наставник «Динамо» володіє клубним антирекордом у клубних змаганнях УЄФА – «завдяки» вчорашній поразці 0:1 Мірча Луческу збільшив негативну різницю м’ячів до -25. Із 2020 року динамівці під його керівництвом провели в єврокубках 24 голи, а пропустили 49.


Усі тренери «Динамо» у єврокубках (1965 – 11.08.2023)


Дід ніколи не вмів будувати захист. В жодній команді. Вся гра в кротівнику була побудована на бразильських півзахисниках та нападниках. У ЧУ це перло. На міжнародній арені, коли зустрічалася команда з кращим півзахистом, захист кротів тріщав по швах. Можна згадати 7:0 від Баварії, Боруссії, 5:1 від Арсеналу тощо. Тому ми маємо те, що маємо. А команда починає будуватися з захисту. Це аксіома.
Ви будете сміятись як і я, коли Мірча виведе Динамо на новий рівень практично з тією обоймою що є. Він навіть сам сумнівається. Всі потребують нового всплеску. І скільки вже румун з командою в найтяжчий для неї момент? Зараз потрібно просто закрити очі на стату і поступово вибиратись!
Сховати
Артем, треба не сплеск, а зміна системи. Відмова від принципів Лобановського і фактично зрада призвела до нинішнього дна.
Суркіс коли прочитає цю новину, ще на рік продовжить контракт луческу
Делікатно нагадаю, що цей результат я на сайті передбачив у день призначення Луческу. Спасибо Деду за победу, агов.....