5 серпня 2023 08:13

Президент "Оболоні" Слободян: "Ганебне суддівство – треба привчити наших грандів до нормального, як у Європі"

Президент «Оболоні» Олександр Слободян прокоментував результат матчу з «Динамо» (2:4) у 2-му турі УПЛ.


«Зараз подякував своїм футболістам у роздягальні. Мені здається, вони виглядали гідно, гравці намагалися. На жаль, сьогодні я назвав би гру театром одного актора. Думаю, ви розумієте, про кого я говорю. Він зіпсував ті цифри на табло, які там могли бути.


Думаю, що на табло мали бути нічийні цифри. Можливо, 3:3. Не зараховано два наші голи, намальовані пенальті… Усі всі бачили. Суддівство було одностороннє відверто. Тільки в останні 15 хвилин матчу, коли гру було зроблено, рефері щось почав показувати і в інший бік. А так все було в одну. Невже в Європі так судять? Невже нашому супернику так треба допомагати?


У попередній грі з «Колосом» була симпатія до нашого суперника, але не настільки помітна. А сьогодні це просто жах. Це ганебне суддівство. Впевнений, що нашим грандам не потрібно так допомагати, якщо вони хочуть, щоби був цікавий чемпіонат. Усі ми хочемо, щоб у Європі українські команди показували гідний результат. Потрібно привчити наших грандів до нормального суддівства, як у Європі. Не треба засуджувати так звані маленькі команди. Думаю, що у нас мало футболістів, які мають досвід боротьби на рівні Прем'єр-ліги, але хлопці мали гідний вигляд. Матч був із взаємними шансами на успіх», – сказав Слободян.


Фото: ФК "Оболонь"