3 серпня 2023 21:21

Луческу назвав два клуби, які вийдуть у групу Ліги конференцій: в одному з них грає зірка українського футболу

Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу вірить в те, що двом румунським грандам, а саме ФКСБ та Клужу, який представляє вінгер Євген Коноплянка, вийти до групового етапу Ліги конференцій.


Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу пророкує двом грандам румунського футболу, а саме ФКСБ та Клужу, вихід до групового етапу Ліги конференцій.

За словами спеціаліста, це буде корисно для національної команди:

«ФКСБ і Клуж, я так думаю. Подивимося. У будь-якому випадку, це може бути хороший рік для румунського футболу. Збірна має важливі матчі, а клуби мають їх підтримати».

Як зазначив Луческу в інтерв'ю румунському виданню Antena Play, важливо виступати в будь-якому єврокубку, незаважаючи на його статусність:

«Було б чудово мати команди в єврокубках, на будь-якому рівні. Тому що це не може мати великого значення. У Лізі чемпіонів, безумовно, команди найкращі, але ви також подивіться на Лігу конференцій, де грають сильні колективи».

ЧФР Клуж, за який виступає вінгер Євген Коноплянка, 3 серпня о 21:00 за київським часом розпочав матч у Туреччині проти Адана Демірспора. Перша гра переможця не виявила – нічия 1:1.


У третьому кваліфікаційному раунді суперником цієї пари стане переможець пари Осієк – Залаеґерсеґ.


ФКСБ о 21:30 за київським часом розпочне матч в Бухаресті проти софійського ЦСКА. В першому поєдинку перемогла румунська команда з рахунком 1:0.


На переможця цієї пари вже очікує данський Норшеланн.


Матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій пройдуть 10 та 17 серпня.