1 серпня 2023 20:01

"Я не літаю в небесах": екс-динамівець зізнався, що він не вірить у виклик до збірної України від Реброва

Роман Безус зробив хет-трик у виїзному матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій, у якому його Омонія 27 липня обіграла Габалу (3:2).


Однак, незважаючи на результативні дії, хавбек не чекає виклику від Сергія Реброва до національної збірної України.


«Мені вже скоро виповниться 33 роки. Тому я не літаю в небесах від цього хет-трику чи чогось ще. Сьогодні ти забив, тебе носять на руках і приділяють багато уваги, а завтра ти можеш зіграти невдало і всі тебе топтатимуть або відвертатимуться», – заявив Безус.


Роман пояснив, чому не вірить у запрошення до національної команди.


«Наразі багато хорошої молоді, яка показує якісний футбол. Якщо треба буде тренерам когось замінити, тоді буде невеликий шанс. Амбіції завжди присутні, поки займаєшся цією справою і любиш її.

Але розумію з холодною головою, що вже важко буде повернутися до збірної», – сказав Безус в ефірі ютуб-каналу «ВЗБІРНА».


32-річний Безус провів 24 матчі та забив п'ять голів за національну збірну України з 2011-го до 2021 року.


Роман виступає за Омонію з серпня минулого року і зіграв у складі кіпріотів 38 поєдинків, забив сім м'ячів та оформив чотири асисти.


Хавбек раніше грав за Динамо, Дніпро, Ворсклу, Кремінь, бельгійські Гент та Сент-Трюйден.

Національна збірна України під керівництвом Сергія Реброва наступні матчі проведе у рамках відбору на Євро-2024 на початку осені. Суперниками нашої команди будуть Англія (9 вересня) та Італія (12 вересня).