29 липня 2023 15:49

Олексій ГУСЄВ: "Якщо батько бачить якісь недоліки в моїй грі – робить зауваження"

Півзахисник «Динамо» U-19 Олексій Гусєв прокоментував перемогу над «Минаєм».


– Які емоції відчуваєш з початком нового сезону?


– Всі скучили за футболом. Зібралися, місяць підготовки вже позаду, бойовий настрій. Я думаю, що кожен хлопець, який хоче грати вище, мріє про першу команду і пограти у Юнацькій лізі чемпіонів, проявити найкращі якості. Шукати додаткового стимулу не потрібно.


– Як тобі сьогоднішній суперник? Наскільки було важко?


– Суперник – готовий. Було кілька проблем у нас з тим, що інколи вони підіймалися і було важко пресингувати, але я вважаю, що слухаючи тренерську установку, ми змогли нейтралізувати натиск суперника, вирішити свої моменти та довести гру до перемоги.


– До команди приєдналося багато гравців 2006 року. Як вони вливаються, розуміють вимоги і адаптуються?


– Самі вимоги вони розуміють, тому що рік грали за «Зорю» U-19 в оренді. Просто ще трішки місяць адаптації допоміг зрозуміти різницю гри між «Зорею» та «Динамо».


– У тебе наприкінці був момент, коли м’яч влучив у поперечку.


– Думав, що м’яч не перелітає і захисник його знімає, але так вийшло, що він перелетів. Як вдалося, так і пробив. На жаль, не забив.


– Сьогодні ми бачили на трибунах батька і маму також. Наскільки для тебе важлива їхня підтримка?


– Для мене підтримка сім’ї – найголовніше у житті. Мені дуже важлива підтримка як з боку матері, так і з боку батька. Підказки тата? В основному, це робить тренер, але якщо батько бачить якісь недоліки в моїй грі – робить зауваження.