25 липня 2023 08:48

СК "Дніпро-1" пропонували орендувати Кухаревича з правом викупу в рамках угоди з "Жироною" щодо Довбика, клуб відмовив

Жирона не облишає надію залучити до своєї команди найкращого бомбардира СК Дніпро-1 Артема Довбика.


Іспанський клуб тривалий час намагається вмовити український клуб відпустити до їхніх лав 26-річного форварда. Керівництво Жирони постійно вигадує якісь варіанти, щоб врешті-решт завершити трансфер.


Як стало відомо "Футбол24", важливою складовою трансферу Артема Довбика в іспанську команду мав стати Микола Кухаревич. Жирона пропонувала віддати його в оренду СК Дніпро-1 з правом викупу. Права на Кухаревича належать Труа, який входить до City Football Group. До слова, нападник в минулому сезоні виступав на правах оренди в шотландському Хіберніані, де у 15 матчах забив 5 голів. Французький клуб взагалі не розраховує на Кухаревича і не проти продати його. Втім, український клуб такий обмін не влаштував.


Раніше була інформація, що СК Дніпро-1 оцінює Довбика у 15 мільйонів євро. Однак іспанському клубу ще доведеться окремо домовлятися з данським Мідтьюлланом, якому належать 50% прав на гравця.


Нагадаємо, що Артем Довбик нещодавно продовжив свою угоду з "дніпрянами" до 30 червня 2025 року. В сезоні 2022/23 нападник став найкращим бомбардиром УПЛ, забивши 24 голи.