23 липня 2023 20:34

"Найбільший удар по трансферному ринку": в Румунії назвали Коноплянку другим футболістом в історії країни

Румунський футбол знаходиться в очікуванні приїзду зіркового українського вінгера Євгена Коноплянки. Вже у понеділок колишній гравець Севільї та Шальке має підписати контракт з ЧФР Клуж.


У Румунії всі в очікуванні підписання контракту українського вінгера Євгена Коноплянки з ЧФР Клуж.

«Клуж готується завдати найбільшого удару на румунському трансферному ринку. Коноплянка прийняв остаточне рішення щодо свого майбутнього. 33-річний півзахисник вирішив підписати контракт з ЧФР на наступний рік і стане найважливішим іменем, яке гратиме в Румунії, після Хуліо Баптісти».

Коноплянка до опівночі має приїхати до румунського міста Клуж-Напока. Вже ранком у понеділок, 24 липня, українець має підписати контракт з ЧФР Клуж.

«Команда Мандорліні дебютує в другому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій у четвер, а Коноплянка буде в заявці на матч проти Адани Демірспор, який відбудеться в Клужі. І це при тому, що згідно зі статтею 45 Регламенту Ліги конференцій УЄФА список мав бути надісланий до 21 липня», – повідомляє румунське видання prosport.

Зазначається, що Клуж використовуватиме пункт 8 статті 45, який говорить, що клуби, які беруть участь у кваліфікаційних раундах, можуть замінити до двох гравців із початкового списку до 24:00 за центральноєвропейським часом напередодні матчу.