13 липня 2023 15:44

Кочергін висловився про свій гол у Лізі чемпіона та позначив мету "Ракува" у турнірі

Півзахисник збірної України та Ракува Владислав Кочергін прокоментував свій переможний гол за польський клуб у кваліфікаційному матчі Ліги чемпіонів з естонською Флорою (1:0).


Владислав Кочергін допоміг Ракуву здобути мінімальну перемогу в першому раунді кваліфікації ЛЧ над Флорою. Українець забив єдиний гол у цьому матчі, після чого зізнався – у цьому голі не було для нього нічого особливого.


«У кваліфікації він звичайний на смак. Лише у Лізі чемпіонів гол може мати особливий смак. Наша мета – вийти у груповий етап цього турніру, і я сподіваюся, що ми її досягнемо.


То був важкий матч. Ми грали непогано. Звичайно, ми хотіли виграти з великою перевагою, але зрештою вийшло лише 1:0».


Також півзахисник сподівається, що й у другому матчі його команді вдасться перемогти та пройти у наступну стадію турніру.

«У другому таймі ми завжди граємо краще. До перерви Флора здебільшого захищалася і витратила багато сил, тому після перерви нам полегшало грати. Зрештою ми забили м'яч.


На нас чекає важка зустріч. Завжди є що вдосконалювати, і я вірю, що у другому матчі ми покажемо ще найкращу гру», – сказав Кочергін в інтерв'ю Gol24.