12 липня 2023 16:47

Джанлука Скамакка: "Який гравець у світі не мріяв би про те, щоб його тренував Моурінью?"

Нападник «Вест Гема» Джанлука Скамакка розповів про своє бажання продовжити кар'єру в «Ромі».


«Рома» – це мій дім. А Тотті – мій кумир дитинства. І який гравець у світі не мріяв би про те, щоб його тренував Моурінью? Я переконаний, що Моу стимулюватиме мене, і з ним я стану ще кращим.

Якщо я повернуся в Серію А, це буде не через те, що я зазнав невдачі в Англії, а тому, що це можливість, яку не можна згаяти. Це не буде кроком назад у моїй кар’єрі, тому що наша ліга залишається однією з найкращих.

Можливо, люди цього не знають, але я грав цілий рік зі зламаним меніском. Потім в якийсь момент продовжувати було неможливо, і я ліг під ніж. До березня я провів 27 ігор, забив 8 голів. Могло бути краще, але могло й гірше.


Перемога в Лізі конференцій була великою радістю для всіх: це була наша мета від самого початку сезону. Так, я не грав у фіналі проти «Фіорентини», але я відчуваю, що також заслужив цей трофей, тому що забив 3 голи в 7 матчах турніру», – сказав Скамакка в інтерв'ю La Gazzetta dello Sport.


Також, за даними джерела, інтерес до гравця проявляють «Мілан» і «Ювентус», який вчора, 11 червня, зробив запит щодо форварда.


«Вест Гем» придбав футболіста рік тому у «Сассуоло» за 36+6 млн євро + 10% від наступного продажу.


За минулий сезон форвард відзначився 8 голами у 27 матчах.


Близько 20 матчів Джанлука пропустив через проблеми з коліном, які з'явилися у нього на початку січня.